Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Αποκτά στέγη στην Καρδίτσα η «Φλόγα»

Αποκτά στέγη στην Καρδίτσα η «Φλόγα»



Η «Φλόγα» είναι σύλλογος γονέων παιδιών με  καρκίνο και αγωνίζεται για την καλύτερη  ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους.
Στα  πλαίσια  αυτά, η Φλόγα  των  εθελοντών  γονιών  στηρίζει  τη  λειτουργία  των   Παιδιατρικών Νοσοκομείων με την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού  μεγάλης αξίας,   χρηματοδοτεί   την απασχόληση ιατρών και άλλου προσωπικού υποστήριξης και γενικά κάνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου τα παιδιά να κερδίσουν αυτή την ίδια τη ζωή τους.
Οι  γονείς των παιδιών αυτών,  λόγω  της  απόστασης  που  χωρίζει την πόλη από  τα  παιδιατρικά  ογκολογικά κέντρα   της   Αθήνας   και   της   Θεσσαλονίκης,   είναι   υποχρεωμένοι   να   διαβιούν μακριά από την οικία τους μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνοντας επιπλέον έξοδα πέρα από τις ούτως ή άλλως υπέρογκες ιατρικές δαπάνες.
Η  «Φλόγα»,  ως  πανελλήνιος  Σύλλογος,  έχει  επίσημους εκπροσώπους  σε  όλη  τη  χώρα – και στην Καρδίτσα. Στην πόλη μας δραστηριοποιείται στην Καρδίτσα από το περασμένο καλοκαίρι, θα στεγάσει τις δραστηριότητές της στο κτίριο της πρώην Στρατολογίας, όπου ο χώρος ήδη διαμορφώνεται. Έτσι, ο Σύλλογος θα καταφέρει να βοηθήσει Καρδιτσιώτες, τα παιδιά των οποίων αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.


Επικοινωνία – Πληροφορίες
Για πληροφορίες  σχετικά με την «Φλόγα» μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους παρακάτω γονείς.

Δώρα Γαρίτου                     6979307235
Μανώλης Μαυρογιάννης   6970430040
Νεκταρία Χαντζή                6979391167

Κων/νος Ζαχαρής                6938907492

Share this